
Бретонський пиріг зі смородиною та яблуками
Бретонський пиріг зі смородиною та яблуком не тільки полонить ваше серце і шлунок з першого разу, але і стане вашим улюбленим десертом.
Готувати його зовсім не складно, а виглядає він не просто апетитно, а вишукано, дорого і дивовижно.
Смородина і яблука нагадають вам про літо в будь-яку пору року, навіть у люту зиму. До того ж, ці фрукт та ягода подарують організму великий заряд енергії і корисних речовин. Саме яблуко і смородина захищають наш імунітет від зовнішніх подразників, дбають про виснажені організми.
Солодкий, ніжний аромат поширитися навіть за межі вашого будинку і подарує радість і бажання скоріше потрапити додому випадковим перехожим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
150 г.
Масло вершкове домашнє
120 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
15 г.
Червона смородина
120 г.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Етапи приготування
01
М'яке вершкове масло збити з цукром і ванільним цукром.
02
Додати яйце і жовтки (2 шт.). Ще раз добре збити.
03
Додати борошно, збити до однорідного стану.
04
Обережно ввести смородину.
05
Викласти тісто у форму (приблизно 20 см. діаметром), розрівняти. Поставити форму в холодильник на 2 години (або на ніч).
06
Яблуко очистити і розрізати його на 10-12 часточок. Укласти часточки яблук по колу на тісто.
07
Поставити форму в розігріту до 180°С духовку. Випікати 40-45 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)