
Тальятеле з соусом "Болоньєзе"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
800 г.
Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г
500 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г.
Морква
50 г.
Стебло селери
1 шт.
Часник
2 зубчики
Орегано Metro Chef подрібнений сушений 110г
1 ч. л.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком.
Етапи приготування
01
Цибулю і моркву очистити, а потім нарізати дрібними кубиками. Також стебло селери нарізати дрібними кубиками.
02
На сковороді на олії обсмажити разом цибулю, моркву і стебло селери, періодично помішуючи.
03
Додати фарш, смажити приблизно 8-10 хвилин. При смаженні необхідно дуже ретельно розбити весь фарш за допомогою лопатки на дрібні шматочки, щоб отримати однорідну структуру майбутнього соусу.
04
Помідори покласти в каструлю і залити їх окропом хвилин на 5. Потім вийняти їх, зробити невеликі надрізи і зняти з них шкірку.
05
Нарізати дрібними кубиками помідори і додати їх у сковороду до фаршу.
06
Часник очистити від лушпиння, нарізати дрібно і додати в сковороду. Посолити, поперчити і добре перемішати.
07
Тушкувати таким чином під кришкою на дрібному вогні приблизно 2 години.
08
Приблизно за півгодини до закінчення тушкування влити вершки, добре перемішати і продовжувати тушкувати.
09
Поки соус тушкується, відварити пасту, як вказано на упаковці.
10
Сир натерти на середній тертці.
11
Коли соус буде готовий, розкласти пасту по тарілках, зверху викласти соус і засипати тертим пармезаном.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)