
Свинячі ребра в кисло-солодкому соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ребра свинячі
750 г
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1,5 ч.л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл
Соус соєвий Chong 1л
15 мл
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
20 мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
20 г
Сіль Єгипет
за смаком
Борошно 7 1кг
0,5 ч.л.
Етапи приготування
01
Ребра промити і розділити на шматочки завдовжки близько 2 см. Викласти в глибокий посуд, посолити.
02
Крохмаль (0,5 ч.л.) розвести в невеликій кількості холодної води. Додати борошно, все добре перемішати. Цією сумішшю залити ребра.
03
На сковороду налити олію і на середньому вогні прогріти до помірної температури. Опустити в масло ребра і смажити до тих пір, поки на їхній поверхні не утвориться скориночка. Дістати ребра шумівкою, щоб стік зайвий жир. Якщо вони склеїлися між собою, розділити їх.
04
Продовжити нагрівати олію, і, коли вона знову добре прогріється, ще раз опустити ребра в сковороду і смажити до золотистого кольору, після чого ребра вийняти, а олію, що залишилася, злити.
05
З'єднати оцет, цукор, соєвий соус і 1 ч.л. крохмалю. Влити цю суміш в сковороду, потім опустити в неї ребра. Продовжуючи нагрівати сковороду, перевернути ребра кілька разів, щоб вони просочилися соусом. Викласти готові ребра на блюдо і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)