
Штрудель з грушами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
250 г.
Олія оливкова Oscar рафінована з додаванням оливкової олії 250мл
3 ст. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Сіль Єгипет
щіпка
Масло вершкове домашнє
150 г.
Груша
1,5 кг.
Лимон
1 шт.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
150 г.
Родзинки
100 г.
Кориця Еко мелена 20г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Борошно просіяти на поверхні. Зробити заглиблення, посолити і вбити яйце. Додати оливкової олії 1 ст. л. і півсклянки теплої води (додавати поступово). Вимісити тісто.
02
Після того, як вийде еластичне тісто, розділити його на 2 частини і сформувати дві кульки. З другого зробити перепічку, збризнути 1/2 ст. л. оливкової олії. З першою виконати те ж і накрити нею першу перепічку. Знову все перемішати, до повного поглинання олії.
03
Полити тісто олією, узяти миску і накрити його. Потім приступити до груш.
04
Чисті груші порізати на дрібні шматочки, посипати цукром, цедрою лимона, корицею. Сюди ж додати замочені родзинки. Перемішати.
05
Тим часом, вершкове масло розтопити на сковороді і обсмажити панірувальні сухарі до золотистого кольору.
06
Дуже тонко розкачати тісто. Змастити листи олією і посипати панірувальними сухарями, не доходячи до краю. Викласти начинку з груш. Потім скручуючи тісто, сформувати рулет.
07
Змастити вершковим маслом майбутній штрудель і помістити його в духовку, розігріту до 200ºС. Випікати 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)