
Плов з гранатом, сухофруктами і чебрецем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис Metro Chef Басматі 3кг
200 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
300 мл.
Цибуля червона
1 шт.
Курага Узбекська
50 г.
Фісташки смажені
50 г.
Гранат еліт
50 г.
Чебрець свіжий 50г
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати.
02
Масло розтопити в сотейнику на середньому вогні і обсмажити на ньому цибулю приблизно 4-5 хвилин.
03
Додати в сотейник рис і обсмажити приблизно хвилину.
04
Потім влити туди ж курячий бульйон і довести до кипіння. Накрити кришкою, зменшити вогонь і варити 15-20 хвилин.
05
Нарізати невеликими шматочками курагу, фісташки, зерна граната, чебрець.
06
Коли плов буде готовий, зняти з вогню і перемішати виделкою. Потім додати нарізані горіхи і сухофрукти, трохи посолити, поперчити за смаком і відразу подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)