
Квасолевий паштет
Великої популярності набирають пастоподібні страви з бобових. Вони універсальні – пастою можна намазати скибочки хліба, загорнути в рулетики з лаваша або подати на стіл як закуску. Квасоля як яскравий представник бобових і основний інгредієнт такого паштету – корисний дієтичний продукт. Завдяки високому вмісту білка практично не поступається м'ясу. Така вегетаріанська страва стане особливо актуальною в період постів. Квасолю можна взяти консервовану. Можна урізноманітнити смакову палітру страви, поклавши в чашу блендера разом з овочами мускатний горіх, кунжут і Ваші улюблені запашні трави. Квасолевий паштет – відмінний варіант легкої і ситної закуски.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Морква
1 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Волоський горіх
100 г.
Кінза 70г
1 пучок
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ч. л.
Часник
2 зубчики
Борошно 7 1кг
1 ч. л.
Квасоля вагова
200 г.
Етапи приготування
01
Квасолю замочити у воді на пару годин. Воду поміняти, підсолити і варити квасолю до готовності.
02
Цибулю порізати дрібними кубиками, моркву натерти на крупній тертці.
03
З квасолі злити всю воду. Квасолю, обсмажені овочі, горіхи, часник і зелень покласти в блендер і добре подрібнити до однорідної маси.
04
Додати оцет, сіль і перець за смаком. Ще раз добре перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)