
Морквяний суп із карі
За користь супів і бульйонів говорити не доводиться, особливо для зростаючого організму. Але будь-яка мама чи бабуся вам скаже, яких зусиль їй коштує нагодувати дитину дошкільного віку супчиком. Рекомендуємо спробувати наш новий морквяний суп з каррі . Пюре з цибулі та моркви додасть нашому супчику незрівнянний золотистий колір і масу позитивних емоцій. А каррі і тертий імбир незвичайний смак і божественний запах. Зелень кінзи подарує тонкий пряний аромат і весняний настрій. У народній медицині імбир відомий як засіб, що зміцнює імунітет, а кінза, як засіб, що підвищує апетит. Судіть самі про користь нашого супчику, як для дорослих, так і для дітей.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
1,5 кг.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
800 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
1,5 л.
Цибуля
450 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
2 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Кінза 70г
за смаком
Карі Carmencita 40г
за смаком
Імбир
за смаком
Етапи приготування
01
Крупно нарізати цибулю і моркву. Смажити цибулю до золотистого кольору. Змішати моркву і цибулю в блендері, перетворити на пюре.
02
Викласти суміш у каструлю, додати карі і тертий імбир. Пасерувати, помішуючи, 2 хвилини.
03
Влити курячий бульйон і 500 мл. води, варити 40 хвилин.
04
Знявши з вогню, додати вершки і 1 л. води, перемішати і поставити в холодильник. Прикрасити кінзою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)