
Зелене масло
Зелене масло - ця комбінація звучить незвично. Але прочитавши рецепт приготування цього масла, ви здивуєтеся наскільки просто і легко готується зелене масло. Таке масло виходить дуже ароматним і запашним, а головне дуже смачним. Готується кілька хвилин, а задоволення воно вам принесе чимало. Виходять дуже смачними бутерброди з таким маслом. До того ж його можна додавати в страви у якості соусу. Наприклад, таке масло добре поєднується зі стейками. Також його добре додавати в картоплю чи суп. Всі страви з таким маслом будуть просто незабутніми і дуже пікантними. Як бачите, сфера застосування такого масла необмежена, головне проявляти фантазію. До того ж , воно довго може зберігатися у холодильнику .
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г.
Зелень кропу сушена Pripravka 10г
10 г.
Зелень петрушки сушена Pripravka 10г
10 г.
Часник
2 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Зелень петрушки і кропу дрібно нарізати.
02
Видавити в зелень часник і посолити.
03
Зелену масу додати в масло кімнатної температури.
04
Ретельно перемішати і поставити в холодильник для охолодження.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)