
Запечена свинина в аджиці
Запікання м'яса у фользі має свої незаперечні переваги. Цей спосіб приготування досить простий і заощаджує Ваш час. Пар від м'яса залишається в межах фольги, страва готується у власному соці, а значить - зберігаються максимально натуральні смак і аромат. Втрати харчових речовин мінімальні. М'ясо, приготоване у фользі, виходить смачним і соковитим. До того ж, не потрібно додавати масло. Найголовніше правило запікання м'яса у фользі - повна герметизація: не повинно бути ніякого зазору, через який може витікати сік. Але в той же час фольга не повинна прилягати до продукту занадто щільно: залиште простір для повітря.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе свиняче
800 г.
Аджика Marinado 450г
2 ст. л.
Часник
2 шт.
Морква
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Часник і моркву очистити, нарізати брусочками. М'ясо промити, обсушити, зробити по всій поверхні кілька надрізів ножем. В отвори покласти моркву з часником.
02
Натерти м'ясо сіллю і аджикою. Викласти м'ясо на лист фольги, ретельно загорнути.
03
Поставити в духовку на 30 хвилин. Для рум'янцю, за 5 хвилин до кінця відкрити фольгу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)