
Сметанний соус із зеленню
Давно шукайте універсальний соус, який підійде практично до будь-якої страви? Тоді запропонований рецепт спеціально для Вас. Сметанний соус із зеленню допоможе посилити смакові якості страв, в які він додається. Додавання свіжої зелені та часнику робить смак соусу по-справжньому ароматним і насиченим. Густа консистенція не дозволяє йому розтікатися в страві. Після приготування соус рекомендується залишити в холодильнику на годину. У цьому випадку всі інгредієнти обміняються смаками і запахами, а сам соус буде більш гармонійним на смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Йогурт Фанні 2,2% 750г
200 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Петрушка 70г
3 гілочки
Кріп 70г
3 гілочки3 гілочки
Цибуля зелена 100г
3 гілочки
Часник
4 зубчики
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати сметану, йогурт і майонез вінчиком.
02
Зелень добре промити, висушити і подрібнити. Додати часник. Подрібнити.
03
Зелень і часник додати до сметани з йогуртом.
04
Посолити, поперчити, збити вінчиком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)