
Припущенний в червоному вині інжир з ванільним морозивом
Десерти з фруктів і ягід - це не тільки ласощі, але і здорова їжа. Рецептів таких десертів так само багато, як і різновидів фруктів та ягід. Бархатистий плід інжиру - незвичайний сезонний продукт, який має терпкий солодкий смак, довгу історію і безліч корисних властивостей. У запропонованому рецепті можна використовувати сушений інжир. Існує думка, що якісний сушений інжир смачніший, ніж свіжий. Сушений інжир є рекордсменом серед інших сухофруктів за вмістом клітковини, у зв'язку з цим його вживання гарантує відчуття ситості і покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Припущений в червоному вині інжир з ванільним морозивом порадує своїм смаком і ароматом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
300 мл.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Інжир сушений
110 г.
Кориця Badia палички 14,2г
1 шт.
Гвоздика Auchan 10г
2 шт.
Морозиво Лімо Velvet Ванільне 75г
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в глибокій сковороді всі інгредієнти, за винятком морозива.
02
Поставити сковороду на вогонь, довести до кипіння, при цьому постійно помішуючи.
03
Перекласти інжир в миску зі сковороди.
04
Довести суміш на сковороді до кипіння, варити до зменшення обсягу до 50 мл. Процідити отриманий сироп в миску.
05
Вилити сироп в миску з інжиром. Остудити. Подавати з морозивом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)