
Компот "Тархун"
Домашні заготовки в зимову пору року бувають дуже до речі. Особливо популярні фруктово-ягідні компоти. Приготування компотів - напевно, один із самих поширених видів консервування. Якщо говорити про цінність консервованих компотів, то її, звичайно, не порівняти з цінністю свіжих фруктів, але в умовах нестачі вітамінів і натуральних продуктів домашні компоти будуть гарною підмогою. Агрус потрібно вибирати без дефектів, без ознак хвороб, цвілі і гнилі. У ягід бажано зрізати "хвостики", ретельно помити їх у проточній воді і дати просохнути. Банку необхідно простерилізувати зручним для Вас способом: над парою або в духовій шафі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Йогурт Good Milk ківі-агрус 1,5% 400г
1 ст.
М'ята 50г
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г.
Лимонна кислота Pripravka 20г
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Агрус, гілочки м'яти помити. Скласти в підготовлену банку (3 л). Додати цукор, лимонну кислоту.
02
Інгредієнти залити окропом. Закатати банку. Перевернути банку і накрити ковдрою.
03
Залишити компот під ковдрою на 10 годин. Перед подачею, можна додати шматочки льоду.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)