
Ніжний омлет з грибами і сиром
Для того, щоб приготувати омлет за всіма правилами, потрібно не помилитися з кількістю вершків (або молока), яке потрібно додати до яєць для збивання. Орієнтир такий: вершків на одне яйце відміряйте дві половинки шкаралупи розбитого яйця. Збивається вершково-яєчна маса в одному напрямку до стадії пишної пінки і відразу ж виливається на попередньо розігріту сковорідку бажано з товстим дном. Ідеально готувати омлет на вершковому маслі, але можна використовувати і рослинне. Ось такі маленькі таємниці. В якості наповнювача для омлету в запропонованому рецепті використовуються обсмажені попередньо печериці і твердий сир. Омлет за цим рецептом у Вас вийде дуже ніжним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Королівські свіжі
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
50 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
30 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби помити, нарізати скибочками і обсмажити. Потім відкласти в сторону. Сир нарізати скибочками або натерти на крупній тертці.
02
Яйця збити з вершками до пишного стану. Вилити суміш на розігріту сковороду, накрити кришкою і залишити на 3-5 хвилин на маленькому вогні.
03
Потім викласти гриби і сир. Залишити під кришкою ще на 3 хвилини. Потім скласти омлет в два рази (або краї скласти до центру). Обсмажити складений омлет по 1-2 хвилині з кожної сторони.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)