
Десерт "Помаранчевий настрій"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсин
2 шт.
Мандарин
2 шт.
Желатин Добрик 15г
2 пакетики (20г.)
Вода негазована Аквуля 2л
0.5 ст.
Цукор-пісок
4 ч. л.
Етапи приготування
01
Помити апельсини та мандарини. Розрізати їх навпіл. Обережно вичавити сік з кожної половинки і процідити його, додати цукор, розмішати.
02
Порожні половинки добре очистити зсередини.
03
Приготувати желатин для желе, (можна прочитати на пачці з желатином, тільки води треба додати 0,5 склянки).
04
Змішати желатин з соком і заповнити порожні половинки. Можна поставити ці фруктові "чашки" на склянки, щоб не переверталися.
05
Прибрати в холодильник, щоб застигло желе.
06
Коли желе охолоне, обережно розрізати кожну половинку навпіл. Виходить шматочок фрукта, де замість звичайної м'якоті ніжне фруктове желе.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)