
Кабачки фаршировані овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
1 кг.
Рис пропарений
1 ст. л.
Морква
200 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
125 г
Масло вершкове домашнє
60 г
Помідори рожеві фасовка
200 г
Сметана ХМЗ 20%
325 г
Кріп 70г
50 г
Етапи приготування
01
Кабачки нарізати кільцями висотою 4-5 сантиметрів.
02
Видалити з кілець частину м’якоті з насінням.
03
Оброблені кабачки варити 8-10 хвилин в підсоленій воді.
04
Для овочевого фаршу моркву і цибулю нарізати соломкою або кубиками.
05
Підсмажити моркву і цибулю на невеликому вогні.
06
Додати варений рис, сіль, мелений перець, нарізані помідори, зелень петрушки або кропу (замість помідорів можна додати два яйця).
07
Варені кабачки відкинути на сито і начинити овочевим фаршем.
08
Кріп дрібно порізати, змішати зі сметаною.
09
Покласти кабачки в глибоку пательню, залити сметаною з кропом, накрити кришкою і тушкувати 20-30 хвилин на невеликому вогні, при необхідності іноді підливати сметани.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)