
Cалат із курки з картоплею та м'ятою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
220 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
20 мл.
Горошок зелений Хуторок консервований 410г
150 г.
Авокадо 500г
1 шт.
Філе куряче
200 г.
М'ята 50г
50 г.
Капуста Пекінська
400 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
10 г.
Мед Літній Мед 750г
5 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді. Воду злити, а картоплю охолодити, очистити і нарізати тонкими скибочками або кубиками. Куряче філе відварити, охолодити і нарізати шматочками або кубиками.
02
З горошку злити воду. Авокадо помити, розрізати, видалити кісточку і нарізати кубиками або скибочками. Пекінську капусту помити і нарізати.
03
М'яту помити, просушити і подрібнити. Змішати рослинну олію, гірчицю, оцет і мед. Змішати всі інгредієнти, додати сіль, перець і все акуратно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)