
Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
400 г
Вода негазована Аквуля 2л
1 л
Сіль Єгипет
15 г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
10 г
Йогурт Mlekovita натуральний 3% 1кг
30 г
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
10 г
Каперси Iberica 250г
50 г
Виноград
200 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Волоський горіх
50 г
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді (10 г. солі на літр води). Коли філе звариться, бульйон злити, а філе охолодити. Нарізати філе кубиками або скибочками.
02
Приготувати заправку для салату. Для цього ретельно змішати майонез, йогурт і гірчицю. Виноград помити, видалити хвостики, якщо вони є. Розрізати ягоди винограду на половинки і видалити кісточки.
03
Горіхи подрібнити крупно ножем. У миску додати курку, виноград, каперси, горіхи і заправку. Перемішати, додати сіль і перець за смаком. Подавати салат охолодженим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)