
Брусочки з яблуками, волоськими горіхами і родзинками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Лімо листкове заморожене 450г
2 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
3 шт.
Волоський горіх
100 г.
Мед Літній Мед 750г
50 г.
Родзинки
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
20 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Яблука вимити і очистити від шкірки. Видалити насіння і нарізати дрібними шматочками. Волоські горіхи подрібнити.
02
У мисці змішати яблука, волоські горіхи, мед, родзинки, корицю і сіль (за смаком).
03
Тісто трохи розкатати у формі прямокутника.
04
На одну половину листа викласти половину змішаної суміші. Згорнути лист у формі рулету. Краї добре заліпити.
05
Розрізати рулет на 3-4 частини. З другим листом тіста зробити теж саме.
06
На деко, змащене маслом, викласти "брусочки", а деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати 20-25 хвилин.
07
Поки брусочки випікаються, розтопити шоколад в ковші на повільному вогні.
08
Подавати "брусочки" на тарілці, а зверху полити топленим шоколадом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)