
Тушкована яловичина
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
800 г.
Цибуля
200 г.
Морква
100 г.
Перець духмяний Еко 20г
5 шт.
Лист лавровий
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
2 стакана
Етапи приготування
01
Порізати яловичину великими шматочками.
02
Шматки яловичини покласти в каструлю з товстим дном, залити склянкою окропу. Додати духмяний перець, лавровий лист, довести до кипіння. Тушкувати на невеликому вогні під кришкою приблизно 30-40 хвилин або до майже повного википання рідини.
03
Цибулю порізати великими півкільцями, потім півкільця навпіл. Моркву порізати невеликими брусочками.
04
Після випарення рідини в каструлі з м'ясом, налити туди соняшникової олії. Додати нарізану цибулю і моркву.
05
Все ретельно перемішати і обсмажувати овочі з м'ясом приблизно 5-10 хвилин.
06
Влити ще склянку окропу, посолити, поперчити. Зменшити вогонь і тушкувати яловичину на маленькому вогні під кришкою протягом приблизно 1-1,5 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)