
Перловка з овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа перлова
170 г.
Спаржа зелена свіжа 200г
1 шт.
Морква
1 шт.
Перець Болгарський
1/3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1/2 шт.
Часник Iberica зубчики 100г
1 шт.
Кабачок
1/2 шт.
Соус соєвий Kaiseki 1л
20 г.
Кунжут
10 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно перлову крупу промити та зварити, попередньо замочивши у воді на кілька годин. На сковорідці на оливковій олії обсмажити усі овочі (свіжу селеру, моркву, болгарський перець, цибулю, кабачок) порізані соломкою.
02
В середині смаження додати кілька столових ложок соєвого соуса. В кінці додати натертий часник, змішати з перловкою, трошки потушкувати.
03
Овочі повинні бути не перетушкованними, а скоріше припущеними. Подавати з зеленню та кунжутом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)