
Ніжний кекс із кабачків цукіні
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
0,5 ст.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
1 ст.
Цукор ванільний Auchan 8г
0,5 ч. л.
Цукіні
0,5 ст.
Борошно 7 1кг
140 г.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Кориця Еко мелена 20г
0,5 ч. л.
Волоський горіх
70 г.
Етапи приготування
01
Змішати яйця з коричневим і ванільним цукром, додати олію. Додати терті на дрібній тертці цукіні.
02
Далі потрібно змішати всі сухі інгредієнти: борошно, сіль, розпушувач, соду та подрібнені горіхи.
03
Потім потрібно з'єднати рідку суміш із сухою. Має вийти рідке тісто.
04
Тісто треба вилити у форму, вистелену пергаментом для випікання (пергамент змастити маслом).
05
Випікати 30 хвилин при температурі 180°С. Слід уважно стежити за тим, щоб кекс пропікся.
06
Готовий кекс вийняти і остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)