
Тортилья з цукіні і блакитним сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Цукіні
120 г.
Часник
2 зуб.
Сир Lazur Блакитний з цвіллю 50%
75 г.
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Цукіні помити і нарізати скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Розігріти рослинну олію на сковороді і обсмажити цибулю і цукіні близько 5-7 хвилин. Потім додати часник, готувати 1-2 хвилини і вимкнути вогонь. Яйця збити до однорідної маси, додавши за смаком сіль і перець.
03
Додати в сковороду олію, залити яйцями. Зверху викласти картоплю і накрити сковорідку кришкою. Готувати близько 5-7 хвилин. Духовку розігріти до 190°C.
04
Сир нарізати кубиками і викласти на тортилью. Поставити сковороду в духовку на 7 хвилин. Запікати до золотистого кольору. При подачі розрізати на шматочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)