
Шоколадне морозиво
1
Кінець світу настане, коли ви проведете літо без морозива.
Без паніки! Переведіть подих та пам'ятайте: METRO подбає, щоб цього не трапилося. Тому немає часу пояснювати — швидше зберігайте рецепт морозива.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вершки Metro Chef ультрапастеризовані 35% 1л
250г
Шоколад екстра чорний Rioba 90% 100г
100г
Молоко Metro Chef 2,5% 1л
350мл
Яйця перепелині Metro Chef 20шт
4шт
Етапи приготування
01
У сотейнику доводимо до кипіння вершки та молоко.
02
Додаємо шоколад та помішуємо віничком до повного розчинення.
03
Збиваємо жовтки з цукром у пишну піну.
04
Тонкою цівкою вливаємо в сотейник яйця.
05
Варимо на повільному вогні до густої консистенції.
06
Отриманий крем переливаємо в глибоку миску і накриваємо харчовою плівкою.
07
Ставимо до морозильної камери мінімум на 2 год. Щоб консистенція морозива вийшла більш м’якою, рекомендовано кожні 20 хв. його перемішувати. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)