
Сердечка теріякі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ласощі для собак Barpi Серденька курячі 100г
450 г.
Цибуля
1 шт.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
1 ст. л.
Соус JS Теріякі 200мл
150 мл.
Імбир Еко мелений 20г
1 ч. л.
Кунжут
1-2 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Курячі сердечка ретельно промити і занурити на 20-30 хвилин в молоко. Вийняти, обсушити, посипати крохмалем.
02
Цибулю нарізати шматочками близько 20 мм. Розігріти 1-2 ст. ложки олії, підрум'янити цибулю.
03
Викласти в сковороду сердечка, трохи додати вогню, смажити до зміни кольору сердечок.
04
Вийняти цибулю, залити соус теріякі, додати імбир, тушкувати на слабкому вогні до готовності сердечок і загустіння соусу, приблизно півгодини або більше.
05
Якщо немає готового соусу теріякі його можна приготувати: обсмажені сердечка залити 2-3 ст. ложками соєвого соусу, стільки ж води, перемішати з 1 ст. ложкою цукру і дати соусу загуснути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)