
Сібас, запечений із помідором і яблуком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сібас охолоджений
1 шт.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Помідор
1 шт.
Приправа Еко до риби 20г
5 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Лимон
1 шт.
Зелень мікс 100г
1 пучок
Олія соняшникова салатна 500мл
10 г.
Мед Літній Мед 750г
10 г.
Етапи приготування
01
Рибу почистити, посолити, натерти спеціями. Зробити надрізи на верхній частині тушки.
02
Помідор нарізати півкільцями, відокремити м'яку частину від твердої. Тверду вкласти в надрізи на рибі, а м'яку дрібно нарізати і заповнити нею черевце риби.
03
Полити сібас соняшниковою олією. Яблуко нарізати напівкружечками, залити медом.
04
Викласти в сковорідку рибу, а зверху яблука в меду. Запікати при температурі 170°C 15 хвилин.
05
Готову рибу посипати подрібненою зеленню, прикрасити нарізаним лимоном.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)