
Соус "Бешамель"
Соус "Бешамель" - це так званий білий соус. Цей загальновідомий та дуже популярний французький соус є універсальним і підходить до найрізноманітніших страв. В основному він підходить до страв з овочів, риби та м'яса. Готується соус на олійно-борошняній основі. Існує безліч інтерпретацій соуса "Бешамель" за допомогою додавання до його рецепту найрізноманітніших інгредієнтів і спецій.
Але ми розповімо, як робити класичний соус.
Додавання "Бешамель" у страви робить їх особливими, специфічними і неповторними.
Ви можете приготувати соус прозапас і тоді вам не потрібно буде витрачати час на нього безпосередньо перед приготуванням страви.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно налити у каструлю молоко і підігріти його, але так, щоб воно не закипіло.
02
На сковороді розтопити вершкове масло на невеликому вогні.
03
Додати борошно і добре розмішати. Потім невеликими порціями, вливати молоко, добре розмішувати соус, щоб не утворилися грудки.
04
Соус довести до кипіння, помішувати та кип'ятити 2 хвилини. Соус повинен загуснути. Посолити його.
05
Вимкнути вогонь і покласти в соус шматочки вершкового масла, щоб запобігти утворенню плівочки на поверхні соусу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)