
Соус для салату "Цезар"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Анчоуси Rizzoli солоні 850г
4 шт.
Часник
1 шт.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Соус Appel Worcester Sause вустерширський 1л
1 ч. л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
150 мл.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
50 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно гірчицю збити вінчиком із яєчним жовтком і сіллю в глибокій мисці. Додавати потроху оливкову олію, збити вміст миски до густоти майонезу.
02
Після того, як вся оливкова олія буде збита, додати в соус лимонний сік, мелений перець, вустерширский соус, товчене філе анчоусів, роздавлений часник і тертий пармезан.
03
Все збити вінчиком і подавати до салату "Цезарь".
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)