
Соус для салату "Цезар"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Анчоуси Rizzoli солоні 850г
4 шт.
Часник
1 шт.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Соус Appel Worcester Sause вустерширський 1л
1 ч. л.
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
150 мл.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
50 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно гірчицю збити вінчиком із яєчним жовтком і сіллю в глибокій мисці. Додавати потроху оливкову олію, збити вміст миски до густоти майонезу.
02
Після того, як вся оливкова олія буде збита, додати в соус лимонний сік, мелений перець, вустерширский соус, товчене філе анчоусів, роздавлений часник і тертий пармезан.
03
Все збити вінчиком і подавати до салату "Цезарь".
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)