
Картопляний гратен із перцями та цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Каппа солодкий
680 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
450 г.
Картопля фасована
1,4 кг.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
10 мл.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
300 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 190°C. Перці помити, очистити від насіння. Покласти перці в духовку і запікати близько 10 хвилин.
02
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Розігріти трохи олії в сковороді, обсмажити цибулю. Форму змастити олією.
03
Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Покласти картоплю в каструлю, налити молока і вершків. За смаком додати сіль і перець. Довести до кипіння, додати цибулю.
04
Викласти у форму перці, залити картопляною сумішшю. Поставити форму в духовку і запікати близько 45-60 хвилин. Перед подачею трохи охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)