
Соус песто з кедровими горішками
Давайте на деякий час зануримося в прекрасний світ італійської кухні. У ній так багато особливостей і різних страв, які славлять цю кухню на весь світ. Італійці - народ хоч і гарячий і швидкий, але вони встигають приділяти увагу навіть таким дрібницям як соус. У них на столі має бути все бездоганне, а тим більше такі маленькі деталі. Ось вони і вигадують різні соуси, і, не будемо лукавити, у них це добре виходить. Наприклад, в соусі песто зібралися такі інгредієнти, які не тільки добре поєднуються разом, але і при цьому несуть користь вам і вашому організму. А що може бути краще, ніж смачний ароматний соус, який при цьому ще й корисний?
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Базилік зелений, шт
50 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
50 г.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
2 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Часник
2 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно вимити базилік. Потім зняти з нього зайву воду шляхом протирання за допомогою паперового рушничка. Після цього потрібно часник порізати на невеликі шматочки.
02
Натерти сир пармезан. Потім додати кедрові горіхи. В блендері всі інгредієнти змішати до однорідної маси.
03
Додати оливкову олію. ЇЇ кількість можна змінювати залежно від уподобань і цілей використання соусу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)