
Персиковий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Борошно 7 1кг
250 г.
Персик
800 г.
Етапи приготування
01
Попередньо вийняти консервований персик, щоб сироп повністю відокремився. Якщо потрібно - порізати персик на маленькі шматочки.
02
Далі потрібно приступити до приготування тіста.
03
В першу чергу необхідно масло, яке має бути кімнатної температури, розтерти з цукром (можна використовувати міксер). Для ароматного запаху в масло можна додати ванільний цукор.
04
Далі в тісто потрібно додати яйця і акуратно влити молоко, продовжуючи помішувати.
05
Потім потрібно окремо перемішати борошно і розпушувач. Цю суміш додати в тісто.
06
Тісто має вийти не дуже густим і за консистенцією нагадувати густу сметану.
07
Далі потрібно підготувати форму, для цього деко потрібно застелити пергаментом і змастити його (пергамент) вершковим маслом.
08
На форму вилити тісто і красивим візерунком викласти персики.
09
Випікати в попередньо розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 180° С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)