
Курка, запечена у винній глазурі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Піца Курка-ананас
1 шт.
Вино Bastida Me Gusta червоне 0,75л
150 мл.
Гранат еліт
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
50 мл.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Для маринаду в сотейник влити вино, соєвий соус, сік лимона і апельсина, сіль, додати зерна граната і 1 ст. л. цукру. Прогріти на вогні для змішування всіх ароматів і до повного розчинення цукру.
02
Змастити курку оливковою олією, покласти в ємність для маринування і вилити на неї гарячий маринад. Закрити харчовою плівкою і прибрати в холодне місце на ніч.
03
Для глазурі проціджений маринад вилити в сотейник, поставити на вогонь, додати цукор і, постійно помішуючи, карамелізувати.
04
Викласти курку у форму для запікання з високими стінками. Змастити глазур'ю. Залишки глазурі вилити у форму з куркою. Запікати курку в духовці, розігрітій до 170°C на 1 годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)