
Кисло-солодка цибуля
Цибулевий сік вважається природним антибіотиком, допомагаючи боротися з мікробами і вірусами. А про вміст у ньому вітамінів і мікроелементів, необхідних для повноцінної життєдіяльності організму, напевно, сказано так багато, що і додати нічого. Але мало хто знає про унікальну здатність цибулі підвищувати апетит одним лише своїм запахом. Вирішили приготувати на обід м'ясо чи рибку? Кисло-солодка цибуля вдало їх доповнить. Одна лише назва викликає подив. Як цибуля, що має гіркуватий смак, може бути і кислою, і солодкою одночасно? Все дуже просто: пара-трійка пряних спецій, підсолоджувач, винний укус і Ваша кулінарна фантазія – і через півгодини Ви зможете насолодитися оригінальною закускою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
400 г.
Гвоздика Auchan 10г
3 шт.
Лист лавровий
1 шт.
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 ст. л.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Цибулю очистити від лушпиння. Помістити в посудину. Обдати окропом і залишити на 1 хвилину.
02
Воду злити. Прянощі (гвоздику, лавровий лист, корінь імбиру) подрібнити. Висипати в мішечок полотняний.
03
В окрему посудину налити оцет, потім насипати 1 ст. л. цукру. Помістити в нього мішечок з прянощами. Варити 10 хвилин.
04
Цибулю помістити у банки. Залити, отриманим маринадом. Закрити кришкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)