
Картопляна запіканка із сьомгою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1,5 кг.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Вершки Cremio кулінарні 25% 200мл
100 мл.
Масло вершкове домашнє
100 мл.
Сьомга шматок
400 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити картоплю, остудити, зробити пюре. Додати в пюре вершки і вершкове масло.
02
Подрібнити цибулю, обсмажити на розігрітій сковороді на олії. Додати обсмажену цибулю в пюре.
03
Сьомгу натерти сіллю і перцем, обсмажити на розігрітій сковороді на олії з обох сторін.
04
У форму для випікання викласти половину пюре, зверху викласти нарізану сьомгу, зверху на рибу викласти знову половину картопляного пюре. Змастити зверху вершковим маслом.
05
Випікати в розігрітій до 150°C духовці протягом 40-45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)