
Желе молочне з шоколадом
Желе - це прекрасне вирішення проблеми солодкого столу. Адже, желе люблять всі і маленькі, і великі. Желе буває різне. Його готують з свіжих і заморожених фруктів, з ягід, з соків і сиропів, молока, вершків. Але в цьому рецепті ми вам розповімо, як приготувати желе молочне з шоколадом. Смак такого желе виходить шовковистий і дуже приємний. Шоколадно-молочний відтінок десерту принесе вам неймовірне смакове задоволення. Смак молочного желе з шоколадом порадує вас своєю ніжністю, м'якістю і делікатністю. Прекрасне молочне желе не може не сподобатися. Желе до того ж дуже ефектно виглядає. Це яскравий і красивий десерт і він може стати відмінною прикрасою вашого святкового солодкого столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
750 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
150 г.
Желатин Добрик 15г
30 г.
Ванілін Pripravka 2г
5 г.
Етапи приготування
01
Замочить желатин в трети стакана горячей воды и полностью растворить. Шоколад поломать кусочками и растопить, вместе с молоком и сахаром. Затем снять с огня и добавить желатин.
02
Розлити молочно-шоколадну масу у формочки і охолодити. Потім поставити в холодильник на 2-3 години. Перед подачею дістати і опустити формочку в гарячу воду на 2 секунди, щоб желе легко відділилося від форми.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)