
Італійський суп зі шпинатом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Базилік у горщику
1 пучок
Часник
2 зубчика
Шпинат пучок 100г
200 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
40 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 стебло
Кабачок
1 шт.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
1 л.
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
200 г.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
50 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
70 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Приготувати соус для супу. Для цього базилік, сир, часник (1 зубок) і шпинат подрібнити в блендері.
02
Цибулю і часник, також порубати і обсмажити в оливковій олії. Кабачок крупно порізати.
03
Овочевий бульйон довести до кипіння, додати в нього кабачок і цибулю з часником, варити 10 хвилин. Посолити. Перемішати за допомогою блендера до консистенції пюре.
04
Зварити локшину і додати в суп разом з соусом. Подавати, посипавши горішками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)