
Іспанський соус ромеско
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець червоний
1 шт.
Пластівці мигдалю 100г
½ ст.
Олія оливкова Muelolivia Extra Virgin 1л
0,3 ст.
Оцет Mengazzoli винний червоний 1л
2 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст. л.
Часник
1 зубчик
Сіль Єгипет
½ ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
¼ ч. л.
Перець чилі червоний
1 шт.
Етапи приготування
01
Розігріти гриль. Викласти в нього червоний перець і, перевертаючи, смажити приблизно 10 хвилин, поки шкірка не почне підгорати. Перекласти перець в пластиковий пакет і залишити на 10-15 хвилин. Зняти шкірку і очистити від насіння. Порізати на невеликі шматочки.
02
Добре розігріти сковорідку і підсмажити пластівці мигдалю до золотистого кольору.
03
У блендер покласти нарізаний перець, мигдаль, оливкову олію, оцет, воду, подрібнений часник, сіль, перець і дуже дрібно нарізаний чилі. Подрібнити до однорідної маси.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)