
Індійські солодощі з нуту і сухофруктів
Любителі східних солодощів, цей рецепт для вас. У рецепті запропонованих індійських солодощів використовуються лише натуральні інгредієнти: нут, інжир, курага, мед. Зверніть увагу, що при замочуванні інжиру та кураги використовується коньяк, тому, якщо готуєте солодощі для дітей, замочіть сухофрукти в будь-якому соці. Напевно, багатьох здивувала наявність серед інгредієнтів десерта нуту - бобів турецького гороху з горіховим присмаком. Цьому є пояснення. В Індії, країні, де більшість населення - вегетаріанці, всі солодощі дуже ситні, а поживність нуту порівняна з поживністю м'яса. Приготуйте ці ароматні, смачні індійські солодощі і порадуйте своїх близьких!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Кунжут
3 ст. л.
Нут
200 г.
Курага Узбекська
8 шт.
Інжир сушений
8 шт.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
1 ст. л.
Какао-порошок Аромікс 100г
3 ст. л.
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Етапи приготування
01
На ніч замочити нут у воді. Курагу і інжир замочити в коньяку.
02
Вранці нут промити, відварити. Всі інгредієнти (нут, інжир, курагу) перекрутити через м'ясорубку.
03
Додати в суміш 1 ст. л. меду і перемішати. Виходить ароматна пластична маса.
04
З маси сформувати кульки. Виходить 25 кульок розміром з волоський горіх.
05
Утворені кульки обваляти присипками за бажанням. Ось кілька варіантів: суміш какао і кориці, кунжут, цукрова пудра.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)