
Домашня панчетта
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка свиняча
1,5 кг.
Часник
4 зубчика
Сіль Єгипет
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
3 ст. л.
Спеція Розмарин сушений
1 ст. л.
Чебрець Metro Chef подрібнений сушений 440г
1 ст. л.
Паприка різана червона
1 ст. л.
Етапи приготування
01
З грудинки зняти шкіру. Добре натерти грудинку з обох сторін сіллю і цукром.
02
Поставити грудинку в холодильник на 7 днів. Час від часу перевертати її. Через тиждень прибрати сіль і цукор з грудинки.
03
Подрібнений часник змішати з іншими сухими спеціями. Натерти цією сумішшю грудинку. Згорнути її в рулет, міцно перев'язати товстими нитками і загорнути в тканинну серветку. Залишити рулет в холодильнику ще на один тиждень.
04
Через пару тижнів панчетта буде готова, нарізати її тонкими скибочками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)