
Фінський суп
1
Страви фінської кухні рідко готують в інших країнах. А даремно. Цей смачний супчик заслуговує Вашої уваги. Готується він дуже швидко і просто. Смачний, наваристий суп стане справжньою знахідкою для господинь, які не бажають витрачати багато часу на приготування. Традиційно цю страву готують з оленячого фаршу. М'ясо оленя дуже соковите і цінується за свій незвичайний смак. Однак, перегравши на свій манер, можете взяти будь-який інший фарш (лосиний, яловичий, свинячий, курячий). Це ні в якому разі не зіпсує страву. Обсмажуючи фарш з овочами, можете додати ягоди ялівцю і трохи розмарину. Ароматні прянощі підкреслять ніжний смак м'яса.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
300 г.
Картопля фасована
4 шт.
Морква
2 шт.
Селера стебло
200 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Лист лавровий
2 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Фарш обсмажити, додати цибулю, моркву і всі інші овочі, крім картоплі.
02
Додати 2 лаврових листка, кілька горошин чорного перцю. Обсмажити все разом 2 хвилини, налити води, щоб покрило все і варити 5 хвилин.
03
Додати картоплю з фаршем. Долити води до потрібної густоти, варити 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)