
Камберлендський соус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсин
1 шт.
Спеція Імбир мелений
за смаком
Вино Bastida Me Gusta червоне 0,75л
3 ст. л.
Лимон
1 шт.
Цибуля шалот 250г
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Лимон і апельсин вимити, витерти насухо, нарізати цедру тонкими смужками. Видавити сік з обох фруктів.
02
Залити цедру невеликою кількістю води, довести до кипіння. Воду злити, цедру протушкувати.
03
Цибулю-шалот почистити, дрібно нарізати. Побланширувати в киплячій воді. Вийняти і обсушити.
04
Варення із червоної смородини розігріти на водяній бані, щоб воно стало рідким. Остудити і змішати з цедрою і цибулею.
05
Приправити соус червоним вином, оцетом, соком апельсина і лимона, а також перцем, імбирем і сіллю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)