
Броколі в кефірному клярі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кефір Зарог 2,5% 870г
60 мл
Вода негазована Аквуля 2л
60 мл
Борошно пшеничне вищий гатунок
90 г
Капуста Брокколі
200 г
Куркума Еко 20г
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Брокколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк. Покласти відварені суцвіття в миску, залити соєвим соусом і маринувати близько 7 хвилин.
02
За цей час змішати в глибокій мисці кефір і воду. По трохи додавати просіяне борошно, перемішуючи. Додати за смаком сіль, куркуму і перець.
03
На сковороді розігріти олію. Обережно брокколі опускати в кляр, а потім обсмажувати на сковороді по хвилині з кожної сторони.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)