
Ахобланко
Для початку надамо вам деяку інформацію про страву ахобланко. Ахобланко - це дуже відомий на території Іспанії холодний суп. У дану страву, як правило, додають такі інгредієнти, як хліб, мелений мигдаль, часник, воду, оливкову олію, сіль і іноді оцет. Але в нашому рецепті оцет ми будемо замінювати лимонним соком. Він додасть потрібну кислинку і аромат, а також додасть страві деяких тонкощів. Крім того, додавання лимона в їжу дає величезну перевагу для вашого організму, так як лимон дуже багатий на вітамін С. Страва має ніжний і незвичайний смак. Спробуйте приготувати ахобланко і ви не пошкодуєте.
Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
100 г.
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл.
Мигдаль
70 г.
Часник
1 зубчик
Виноград
120 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Хліб відокремити від скоринки, залити водою на 10 хвилин.
02
У блендері збити хліб із водою, часник, сіль і лимонний сік. Часом поступово вливати оливкову олію.
03
Холодний суп подавати з виноградом і подрібненим мигдалем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)