
Груша-пашот в червоному вині
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Груша
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
120 г
Лимон
1 шт.
Гвоздика Auchan 10г
2 шт.
Вино червоне Натхнення кагор десертне 16% 1л
180 мл
Етапи приготування
01
Очистити груші від шкірки і вирізати серцевину з нижньої сторони. Можна трохи обрізати нижню частину груш, щоб вони стали стійкіші. Відкласти убік.
02
Загорнути гвоздику і палички кориці в шматок марлі і зав'язати.
03
Змішати у великій каструлі вино, цукор, лимонну цедру і сік лимона.
04
Покласти марлю зі спеціями і довести до кипіння на середньому вогні.
05
Зменшити вогонь до повільного і варити, поки цукор не розчиниться.
06
Покласти груші в каструлю і перевернути, щоб вкрилися рідиною.
07
Накрити кришкою і варити на повільному вогні близько 30-45 хвилин, періодично перевертаючи.
08
Вимкнути вогонь і залишити груші остигати в каструлі, після чого дістати їх з неї.
09
Дістати з каструлі марлю зі спеціями й увімкнути повільний вогонь. Варити рідину до консистенції сиропу, періодично помішуючи (близько 15 хвилин).
10
Полити кожну грушу невеликою кількістю сиропу і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)