
Горіховий торт зі згущеним молоком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Сметана ХМЗ 20%
300 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Молоко згущене варене
200 г.
Мак харчовий
20 г.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
50 г.
Горіхи Мигдаль 150г
70 г.
Етапи приготування
01
Змішати просіяне борошно з цукром. Додати соду, яйця, сметану і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму і випікати близько 30 хвилин.
02
Готовий пиріг розрізати на 3 коржі. Розм'якшене вершкове масло збити зі згущеним молоком. Третину крему відкласти. Мак залити окропом на 5 хвилин, а потім додати в 2/3 крему.
03
Кожен корж змастити кремом з маком, а верхній - кремом без маку. Прикрасити торт тертим шоколадом і горіхами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)



















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)