
Кутаб
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
800 г.
Вода негазована Аквуля 2л
0,5 л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Зелень мікс 100г
200 г.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Етапи приготування
01
У миску з борошном додати половину теплої води і сіль, перемішати виделкою. Потім, постійно помішуючи, додавати теплу воду, що залишилася.
02
На рівну поверхню, що посипана борошном, викласти і замісити круте тісто. Накрити його і залишити на півгодини.
03
Зелень, для начинки, подрібнити і гарненько перемішати (для начинки можна використовувати будь-яку свіжу зелень - петрушку, кріп, кінзу, базилік, щавель, зелену цибулю і т.д.).
04
Розділити тісто на 4 рівні частини, кожну з яких слід розкатати в тонкий млинець. Зелень викласти на половину цього млинця і приправити сіллю.
05
Після цього скласти його навпіл і запечатати так, щоб усередині не залишилося повітря.
06
Кутаб смажити на добре розігрітій сковороді і на сильному вогні. Смажити потрібно без масла хвилини по 2-3 з кожної сторони.
07
Зняти кутаб з вогню на тарілку і покласти зверху по шматочку вершкового масла. Подавати можна з йогуртом або сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)