
Курка з шафраном та фісташками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 г.
Цибуля
2 шт.
Імбир
20 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ст. л.
Паприка різана червона
1 ст. л.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
за смаком
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
2 шт.
Фісташки ядро не смажені солені
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Стегенця розрубати на стегна і ніжки. Цибулю крупно нарізати. Імбир натерти на дрібній тертці. Шафран залити окропом (50 г.) і дати настоятися протягом двох-трьох хвилин.
02
У глибокій мисці замаринувати куряче м'ясо з настоєм шафрану, лимонним соком, оливковою олією, тертим імбиром, корицею і паприкою. Перемішати м'ясо як слід.
03
Посолити, приправити чорним перцем, перемішати ще раз і дати промаринуватися 30 хвилин.
04
Курку з усіма овочами і маринадами перекласти на деко, рівномірно розподіливши по його площі. Вичавлені лимони можна відправити разом з усім іншим на деко.
05
Деко поставити в духовку, розігріту до 200°C, на 35 хвилин.
06
Розтерти в ступці зелені фісташки до стану дрібної крихти. Дістати м'ясо, посипати фісташковими крихтами, потримати в духовці ще 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)