
Діп із бринзою
Діп - це досить густий соус, який роблять із сметани. Хоча існують деякі різновиди. Наприклад, рецепт нашого соусу із бринзи замість сметани. Головна відмінність цього соусу від інших у тому, що ним не поливають їжу, а навпаки, вмочують в соус. Тому він підходить для страв, які краще їсти руками, а не приладами. Це можуть бути чіпси, шматочки овочів, фрукти, м'ясо і морепродукти. Наш дип із бринзою найкраще підходить для сухарів або страв зі свинини або яловичини. Діп досить поширений в Америці та Китаї, хоча і починає з'являтися у нас. Домашній діп набагато смачніший, ніж той, який можна знайти в магазинах чи навіть у ресторані.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бринза Кілія Балканська 45%
150 г.
Йогурт Mlekovita натуральний 3% 1кг
150 г.
Хрін Novus білий 200г
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Порізати бринзу шматочками, скласти в блендер. Додати йогурт і хрін, все перетворити в однорідну масу.
02
Додати трохи цукру.
03
Подавати до столу з сухариками з бородінського хліба або овочами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)