
Куряче філе з кабачками і кедровими горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
4 шт.
Кабачок
1 шт.
Лимон
50 г.
Базилік у горщику
20 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
40 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Етапи приготування
01
Філе вимити, обсушити, натерти сіллю і меленим перцем з усіх боків.
02
Кабачок натерти на дрібній тертці, посолити і залишити на 10 хвилин. Потім злегка віджати.
03
Базилік дрібно нарізати, сир натерти, змішати з 1 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. оливкової олії, горішками і кабачком, злегка посолити і поперчити.
04
У сковороді розігріти 1 ст. л. оливкової олії, обсмажити філе по 2 - 4 хвилини з кожного боку.
05
Духовку розігріти до 180°C градусів.
06
Перекласти філе у форму для запікання, на нього викласти суміш з кабачка, сиру і горіхів. Збризнути оливковою олією і запікати 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)