
Курячий салат з персиком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
350 г
Цибуля
0,3 шт.
Персик Мельник Сад Фермерський
1 шт.
Мигдаль
60 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
60 мл
Зелень мікс 100г
1 ч. л.
Часник
1 зуб.
Салат Vita Verde Яскравий 120г
20 г
Селера стебло
50 г
Малина
120 г
Апельсини 1кг
2 шт.
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
60 мл
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Мед Літній Мед 750г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Відварити куряче філе, охолодити і нарізати кубиками (або розділити на волокна).
02
Порвати листя салату на шматочки і покласти у велику миску.
03
Додати куряче філе.
04
Дрібно нарізати цибулю і селеру, додати в миску.
05
Нарізати персики часточками, додати в салат.
06
Додати малину і рубаний мигдаль
07
Соус: змішати в банці з щільною кришкою апельсиновий сік, оливкову олію, оцет, зелень (за смаком), сіль, подрібнений часник і мед. Закрити і ретельно збовтати.
08
Заправити салат соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)