
Чатні з буряка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
400 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
3 шт.
Оцет Mengazzoli винний червоний 1л
200 мл.
Гвоздика Auchan 10г
3 шт.
Перець Мрія чорний горошком 20г
6 шт.
Родзинки
5 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 ст. л.
Спеція Імбир мелений
0,25 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк промити і варити в каструлі в підсоленій воді хвилин 20 після закипання.
02
Після чого буряк почистити і нарізати кубиками.
03
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.
04
Яблука промити, вирізати насіння і нарізати кубиками.
05
У каструлі довести до кипіння винний оцет, додати в нього гвоздику і перець горошком.
06
Потім додати в каструлю цибулю і яблука, варити протягом 10-12 хвилин.
07
Далі додати буряк, родзинки, приправити імбиром, цукор та сіль - за смаком. Все варити ще хвилин 15, після гвоздику і перець горошком прибрати.
08
Готову страву розкласти по банках і герметично закрити кришками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)